OPTIUNI SI ACCESORII

OPTIUNI EXTERIOR

OPTIUNI EXTERIOR

PLAFON PANORAMIC


Puteti selecta intre plafon panoramic fix sau culisant. Acest echipament sporeste senzatia de spatiu in habitaclu. Pentru a imbunatati si mai mult exteriorul vehiculului, puteti opta intre plafon vopsit in culoarea caroseriei sau de culoare neagra, contrastanta.

ACCESATI GALERIA

OPTIUNI INTERIOR

 • ORNAMENTE
  ORNAMENTE

  Pentru zona de deasupra cotierelor este disponibila o gama de ornamente, precum fibra de carbon cu insertii cuprate si aluminiu, aluminiu fumuriu si dunga Argento din furnir foarte lucios. Acestea permit individualizarea suplimentara a habitaclului.

 • SCAUNE
  SCAUNE

  Este disponibila o gama de scaune ce include reglaje electrice pe 8, 18 si 20 de directii si o varietate de functii precum memorie, masaj, incalzire si ventilatie pentru scaunele din fata. Totul pentru un maxim de confort.

 • SCHEME DE CULORI HABITACLU
  SCHEME DE CULORI HABITACLU

  Optiunea culorii pentru habitaclu permite personalizarea suplimentara a vehiculului. Scaunele si capitonajul plafonului pot fi comandate in culorile Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster si Acorn.

 • PACHETE INTERIOR
  PACHETE INTERIOR

  Selectarea pachetului Luxury sau Luxury Plus pentru interior imbunatateste confortul si eleganta habitaclului modelului Range Rover Velar.

OPTIUNI INTERIOR

OPTIUNI INTERIOR

OPTIUNI INTERIOR

CONTROL CLIMATIZARE PE 4 ZONE

Acest sistem permite setarea individuala a temperaturii pentru sofer, pasagerul din fata si pasagerii de pe locurile exterioare din spate. Include fante de ventilatie suplimentare pe stalpul B.

DESCARCATI O BROSURA

OPTIUNI INTERIOR

OPTIUNI INTERIOR

TORPEDO RACIT BLOCABIL

Proiectat pentru a raci torpedoul si a pastra continutul acestuia la o temperatura apropiata de cea din habitaclu, acest echipament permite trecerea aerului conditionat racit prin torpedo.

DESCARCATI O BROSURA

OPTIUNI INTERIOR

OPTIUNI INTERIOR

ILUMINARE AMBIENTALA HABITACLU, CONFIGURABILA

Acest echipament va permite sa variati culoarea si nuanta iluminarii, pentru a schimba ambianta in habitaclu in functie de preferintele personale. Sunt disponibile 10 culori, de la Ice White la Moonlight si Racing Red.

DESCARCATI O BROSURA

ECHIPAMENTE SI OPTIUNI LAND ROVER - ACCESORII ORIGINALE

 • PACHET SPORT
  PACHET SPORT

  Acest pachet include urmatoarele: Jante Dynamic Baratheon de 22", scari laterale retractabile, inscriptii/capace oglinzi negre si spoiler spate.

 • PACHET CAPABILITY
  PACHET CAPABILITY

  Acest pachet include urmatoarele: Jante Dynamic Baratheon de 22", bare de amarare negre, bare transversale, cutie portbagaj de plafon sport mica, suport pentru biciclete cu montare pe plafon - mountain bike Land Rover, scari laterale retractabile si aparatori de noroi fata si spate.

 • SCARI LATERALE RETRACTABILE
  SCARI LATERALE RETRACTABILE

  Aceste scari elegante si practice asigura intrarea si iesirea usoare in/din vehicul. Se rabateaza perfect sub praguri si se extind automat imediat, la deschiderea usii sau daca sunt activate de la cheie. Se rabateaza apoi automat la inchiderea usii. Scarile laterale sunt sensibile la obstructii si nu se extind in teren accidentat sau daca este cuplat reductorul. Modul automat poate fi anulat, pentru a permite accesul la plafon atunci cand usile sunt inchise. Scarile laterale retractabile sunt compatibile cu aparatorile de noroi fata, sunt finisate in inox si au inscriptie cu laser Range Rover Velar.

 • SISTEM DE ACCESORII CLICK AND GO
  SISTEM DE ACCESORII CLICK AND GO

  Click and Go este un sistem montat pe spatarul scaunului si destinat pasagerilor de pe randul 2 de locuri. Suportul util Click and Go se fixeaza intre tijele tetierei si poate utiliza prinderi suplimentare pentru fixarea tabletelor, gentilor si camasilor sau jachetelor. Fiecare prindere este disponibila separat. Suportul poate fi demontat usor, daca nu este utilizat.