DESIGN EXTERIOR

TEHNOLOGIE

PERFORMANTE

 • MULTIMEDIA
  MULTIMEDIA

  Sistemul multimedia InControl Touch Pro Duo, proiectat special pentru Land Rover, are un aspect deosebit si functioneaza perfect. Oferind o multitudine de informatii si de functii multimedia, dispune de cele mai intuitive si mai avansate tehnologii integrate, pentru a asigura o experienta cat mai placuta in habitaclu.

 • INOVATIE
  INOVATIE

  Range Rover Velar asigura un comportament rutier eficient, rafinat si sportiv, cu ajutorul gamei de motorizari moderne V6 si Ingenium, cu 4 cilindri in linie. Cu o structura usoara, din aluminiu, acesta a fost proiectat pentru un ciclu de viata mai lung; utilizeaza un procent mai mare de materiale reciclate, genereaza emisii mai reduse de noxe si are un consum mai mic de combustibil.

 • PERFORMANTE PE SOSEA
  PERFORMANTE PE SOSEA

  Un partener de drum confortabil, de incredere si foarte placut. Inovatiile precum suspensia adaptiva dinamic, pneumatica si gestionata electronic, ofera comportament rutier si confort la rulare imbunatatite. Manevrabilitatea unui Range Rover Velar este agila, prompta si sportiva, iar comportamentul pe viraje este sigur si previzibil.

 • CAPABILITATI IN TEREN ACCIDENTAT
  CAPABILITATI IN TEREN ACCIDENTAT

  Pentru o deplasare fara probleme pe o varietate de suprafete, modelul Range Rover Velar dispune in echiparea standard de control la coborarea pantelor (HDC) si, optional, de sistem Terrain Response 2. Iar sistemele de tractiune integrala (4WD) provenite de la Land Rover ofera performante fara egal, in toate conditiile meteo si pe orice suprafete.

 • SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER
  SISTEME DE ASISTENTA PENTRU SOFER

  Range Rover Velar dispune de o multitudine de sisteme de asistenta pentru sofer, standard si optionale, care imbunatatesc experienta la volan. Prin utilizarea celor mai inovatoare concepte, solutii si tehnologii auto, aceste echipamente permit gestionarea cu usurinta a majoritatii situatiilor intalnite pe drumuri nationale, pe autostrada si in trafic aglomerat, chiar si pe timp de noapte.

 • CONFORT
  CONFORT

  Scaunele de calitate sunt tapitate cu Luxtec si velur, piele Windsor perforata sau stofa premium si velur. De asemenea, sunt disponibile scaune fata ventilate, cu functie de memorie si scaune spate reglabile si incalzite.

CONFORT

CAPABILITATI

Testat in conditii extreme

 • Camera semi-surda
  Camera semi-surda

  In camera semi-surda Land Rover expune habitaclul la anumite frecvente si vibratii, pentru a se asigura ca sunetul din noul Range Rover Velar este intotdeauna rafinat.

 • Viteza vantului
  Viteza vantului

  Numai prin testarea in conditii extreme a tuturor sistemelor Land Rover poate garanta o fiabilitate perfecta. In camerele climatizate Land Rover putem recrea unele din cele mai dificile conditii de vant carora ar trebui sa le faca fata modelul Range Rover Velar.

 • Temperaturi extreme
  Temperaturi extreme

  In conditii reale si in camerele climatizate Land Rover, vehiculele se ingheata la -40 °C si se incalzesc la 50 °C. Pentru a beneficia de liniste si confort in cele mai izolate locatii.

 • Off-road
  Off-road

  De la drumurile inghetate din Arjeplog, Suedia, la nisipul nemilos al desertului din Dubai, Land Rover asigura capabilitatile legendare in off-road specifice tuturor modelelor Land Rover.

VERSATILITATE

SIGURANTA

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Punctele de fixare ISOFIX de pe scaunele din spate ale unui Range Rover Velar permit montarea usoara a scaunelor pentru copii. De asemenea, acestea asigura o fixare corespunzatoare a scaunului pentru copii de vehicul, pentru o siguranta imbunatatita.

 • AIRBAG-URI
  AIRBAG-URI

  Sistemul complet de 6 airbag-uri pentru sofer si pasager al unui Range Rover Velar asigura o protectie excelenta pentru toti pasagerii.

 • CENTURI DE SIGURANTA
  CENTURI DE SIGURANTA

  Sistemele de pretensionare a centurilor de siguranta se activeaza in caz de decelerare brusca. Prin tragerea pasagerului in contact strans cu scaunul, acestea protejeaza in caz de coliziune.

 • POZITIE DE CONDUS SPORT, DOMINANTA
  POZITIE DE CONDUS SPORT, DOMINANTA

  Pozitia de condus sport, dominanta, a unui Range Rover Velar asigura soferului un plus de incredere la volan. Pozitia ridicata asigura vizibilitate excelenta si contribuie la cresterea sigurantei si a securitatii.

 • SISTEMELE DE ASISTENTA LA CONDUS
  SISTEMELE DE ASISTENTA LA CONDUS

  Range Rover Velar utilizeaza cele mai noi tehnologii de control electronic al stabilitatii (ETC), care optimizeaza tractiunea si distributia electronica a fortei de franare ce variaza automat forta de franare pe fiecare punte, pentru a minimiza distantele de oprire.

 • ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA
  ASISTENTA LA FRANAREA DE URGENTA

  Asistenta la franarea de urgenta detecteaza daca apasati pedala de frana rapid, dar incomplet, si maximizeaza forta de franare. Acest lucru se realizeaza prin cresterea presiunii de franare de catre pompa ABS, pentru a asigura oprirea la timp a vehiculului.